Avís Legal

En compliment del deure d’informació establert per l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa que el web ipcime.cat és gestionat pel Consell Insular de Menorca.

CONSELL INSULAR DE MENORCA
Departament de Cultura i Educació i Agència Reserva de Biosfera de Menorca
Plaça de la Biosfera, 5
07703 Maó (Menorca, Illes Balears)
Telèfon de contacte: 971 48 46 03

 

ÚS DEL WEB

El lloc web ipcime.cat proporciona l’accés a l’Inventari  del  Patrimoni Immaterial de Menorca..

L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal i es compromet a utilitzar aquest lloc web sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de l'entitat responsable de l'Ipcime o tercers amb drets sobre la informació continguda al web, o que puguin atemptar contra les normes vigents. El Consell Insular de Menorca no serà responsable de l’ús per part de tercers de la informació continguda al web, si bé caldrà atenir-se a les prescripcions i els advertiments que s’estableixin per a determinats documents i aplicacions.

PROTECCIÓ DE DADES

Per utilitzar algun dels continguts de l'Ipcime podeu demanar l’emplenament de formularis que impliquin el tractament de dades de caràcter personal. En aquest cas, l’usuari dóna el seu consentiment exprés i inequívoc i, per tant, autoritza al Consell Insular de Menorca a incorporar les dades que facilita per aquest mitjà als seus fitxers i al seu tractament i ús amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud, d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Així mateix, l’usuari del web que faciliti dades de caràcter personal mitjançant de formularis o pel correu electrònic resta assabentat que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el que estableix la LOPD, mitjançant la corresponent sol·licitud, acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI, davant el Consell Insular de Menorca, en la plaça de la Biosfera núm. 5, CP 07703, de Maó (Menorca, Illes Balears).  

POLÍTICA DE GALETES

Ipcime.cat utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers al seu lloc web per tal de poder millorar els serveis que hi presta. En cap cas s’utilitzen galetes per recollir informació de caràcter personal. Per a més informació, l’usuari pot consultar la pàgina de Política de galetes del web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, les imatges, els sons, i tot altre material en qualsevol altre format, són propietat del Consell Insular de Menorca, el qual te sobre el material inclòs al web tots els drets d’explotació sense cap limitació en temps o lloc. Tot aquest material està sota l’empara de la legislació de protecció de la propietat intel·lectual. Els titulars es reserven les accions oportunes per restituir els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts.

Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o trametre tant el contingut com el codi de les pàgines, llevat que es tingui l’autorització expressa del Consell Insular de Menorca. S’autoritza l’usuari a utilitzar, visualitzar, imprimir, descarregar i emmagatzemar els continguts i/o els elements inserits en el lloc web exclusivament per a l’ús personal, privat i no lucratiu, això és, sense finalitats comercials, sempre que es mantingui la indicació sobre el seu origen i el símbol de copyright i/o les notes de propietat industrial dels seus titulars. En queda prohibida la còpia, la comunicació pública, la distribució, la comercialització o qualsevol altra activitat amb una finalitat o ús públic que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web, si no es compta amb un consentiment exprés del Consell Insular de Menorca.

DRETS D'AUTOR

Ipcime.cat respecta els drets de propietat intel·lectual de terceres persones, i prega que els usuaris facin el mateix. Si l'usuari considera que algun material publicat o vinculat al web vulnera els seus drets d'autor, li preguem que enviï a l'Ipcime una notificació de la infracció en qüestió amb la següent informació: a) identificació del material que afirma haver estat infringit; b) informació que ens permeti posar-nos en contacte amb vostè, com un número de telèfon i una adreça de correu electrònic; c) una declaració seva per la qual considera, de bona fe, que l'ús del material en qüestió no està autoritzat pel titular, o la normativa dels drets d'autor; d) una declaració per la seva banda que la informació esmentada en la notificació és exacta, així com també una declaració a través de la qual manifesti que és el propietari en exclusiva dels drets que s'al·leguen infringits o que es troba autoritzat per actuar en nom del titular dels drets referits; i e) la seva signatura física o electrònica. Pot posar-se en contacte amb l'Ipcime de la següent manera, enviant un correu electrònic o una carta a la següent adreça:

Consell Insular de Menorca. Plaça de la Biosfera, 5, CP 07703, Maó (Menorca, Illes Balears)

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

L'Ipcime no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el seu funcionament.

L'Ipcime no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, motivats per causes alienes a l'Ipcime de retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l'Ipcime.

MODIFICACIONS

L'Ipcime es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, la configuració i els continguts del web, així com també l’oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

ENLLAÇOS

L'Ipcime posa a disposició dels usuaris enllaços a efectes purament informatius, però sense que conegui, controli, avali o recomani els continguts, productes o serveis facilitats pels llocs web aliens als quals s’estableixen enllaços. Per això, L'Ipcime no assumeix cap responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web a la qual s’estableix un enllaç des d’aquest lloc web.

Es prohibeixen els iframes cap a altres webs.

MODIFICIACIÓ DE LES CONDICIONS PRESENTS

L'Ipcime perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal web i exercirà totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

L'Ipcime podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, les quals seran degudament publicades en el mateix web. La vigència d’aquestes condicions aniran en funció de la seva exposició i seran vigents fins que siguin modificades per unes altres i degudament publica.